Business-Resources

WilsKracht Advies levert verschillende vormen van dienstverlening, afhankelijk van de situatie en wensen van u als opdrachtgever. Deze diensten vinden plaats binnen de volgende expertisegebieden: Planning & Control, Rechtmatigheid en Interne beheersing.

 

Advies

Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar advies, waar u echt een stap mee vooruit kunt? Graag nemen we de tijd om te bespreken welke uitdagingen uw organisatie kent, en waarover u geadviseerd wil worden. Onze adviezen zijn pragmatisch en gericht op structurele versterking van uw mensen en processen.

Interim-management

Het kan voorkomen dat tijdelijke inzet nodig is bij het invullen van een functie. We zijn in staat om op korte termijn de juiste persoon te leveren voor ondersteuning binnen ons vakgebied. Kennis en deskundigheid op inhoud gaat daarbij hand in hand met oog voor het ontwikkelpotentieel van uw organisatie.

Training en coaching

Vanuit onze passie voor het overdragen van kennis geven we trainingen aan uw medewerkers. De doelgroep bestaat uit internal auditors, IC-medewerkers en gemeente-financials. Daarnaast coachen en begeleiden we beginnend en gevorderd medewerkers in de uitdagingen die zij ondervinden in hun werkzaamheden.

Onderzoek

Binnen onze expertisegebieden voeren we specifieke onderzoeken uit. U kunt daarbij denken aan onderzoek naar de doelmatigheid van beleid, rechtmatigheid van processen en uitgaven, naleving van (inkoop)contracten en fraudeonderzoek. In overleg definiëren we de specifieke onderzoeksvraag.

Secured By miniOrange